Ny hylla testas, Granits klädhängare i ny tappning!

IMG_0239 IMG_0240För ett tag sen började vi kolla på detaljer i koppar, då vi nu har en lampa i just den färgen. Vi har skrivit om den tidigare. Vi ville hitta olika designelement som tar upp färgen och nu har vi en liten plan. I köket ska vi snart sätta en tapet och innan det så testar vi vår nya hylla. Vi sprang helt enkelt på en cool klädstång på Granit, att hänga galgar på. Men då föddes en idé att istället sätta två stycken lodrätt och lägga en glasskiva som hyllplan. Sagt och gjort. Nu har vi satt upp den på prov inför tapetseringen för att se hur vi gillar den. Vi har lite planer för vad som ska stå där i blomsterväg, men inför provet så får vår snart utblommade orkidé hoppa upp en våning.

Den här hyllan kommer bli sjukt snygg till tapeten och vi gillar den lilla industrikänsla som det lite ruffa ger. Kommer gifta sig bra med det kommande hallprojektet också, där det blir rufft på väggarna och polerad koppar på krokar och hängare. Känns så kul att nå lite inredningsprojekt på huset, då vi väntat med färg och tapeter i det längsta på grund av alla sättningar som blir i huset i början. Jag gillar också att vi kan mixa nytt och gammalt och att allt inte blir så förväntat. För tittar man på vår 50-tals funkis inspiration så borde i kanske satsat på en stringhylla, men det hade ju varit så väntat.

4 reaktion på “Ny hylla testas, Granits klädhängare i ny tappning!”

 1. Hej!
  Ni beställde en bordsskiva med virrvarr-mönster, hur stor är skivan?
  Har tänkt art beställa en sådan att ha till hay-ben, och tyckte storleken ni hade verka bra.

  /liv

  1. Hej Liv!

   Ja vi beställde en skiva från Snickis här i Rydbo-Saltsjöbad. Vår skiva är 220×110 cm och den är perfekt för de stora Haybockarna. Du kan till och med göra det lite större om du önskar. Med vår skiva är det ca 8 cm in till bockarna sett över bordets bredd. Längden väljer du ju själv. Den skivan vi har är massiv så den är tung och ligger stadigt. Den kan nog vara ytterligare 20-30 utan att de skulle ge ett sviktproblem. Men vår storlek så kan man ha 8 normal stolar runt. När vi är många sätter vi våra bambubänkar på kortsidorna och då kan man sitta 12 personer hyfsat bekvämt. Lycka till!

  1. Hej Martin!

   Hela bågen med infästning är en hängare från Granit. Den kommer färdigsvetsad. Vi har bara valt att ställa dem på höjden och lagt på en glasskiva istället för att använda den horisontellt för galgar. Inte helt säker på om den finns kvar, vi har den både i koppar och stålgrå. Lycka till i letandet och tack för att du hörde av dig! Med vänlig hälsning, Annsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *