Kökshörnan

Kökets utrymmen klara för skåpmontering

KökshörnanNu går det undan på bygget vill jag lova. Golvet är lagt, det blir så snyggt att det är galet. Målningen är snart klar och man håller på med badrummen. Nästa vecka kommer det hända massor och jag hoppas kunna gå in och ta lite fler förebilder. Det ska bli så spännande att se hur köket blir, just nu kan vi bara fantisera om de två öarna och bänken längst in. Men jag är övertygad om att det blir jättebra. Just nu förbereds allt för att montera stommar och köksbänkar.

Jag har även hunnit boka in larmbolaget, boka in kopplingen av telefon och vi håller på och väljer TV och bredbandslösning. Det känns verkligen att det börjar närma sig inflytt, även om det är en bit kvar. Känner fortfarande att jag ständigt håller tummarna. Vardagsrum

Vi har nu även börjat fundera på möblering, tavlor och sånt, det är så sjukt att det faktiskt börjar närma sig så pass att tankarna vill dit. Vi har dock kommit fram till att det blir mest färg på möbler, tavlor och gardiner. Sen får vi se hur vi känner längre fram. Det här är fantastiskt kul, om än lite skrämmande.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *