En tydlig målbild

Nu i helgen går ett av våra större lass till magasineringen och nästa helg flyttar vi helt ut från vårt nuvarande hus som är sålt. Det är lite med skräckblandad förstjusning vi ser på boendet på 50kvadrat, i en liten sommarstuga, med vår son. Från 138, ner till 50, och sen upp igen till 185 kvadrat. Samtidigt är det ett intressant experiment i hur vi hanterar en sån liten yta och de prioriteringar vi får göra i det som ska med.

Vi vet att vi ska bo där under ca 4,5 månader, vilket känns som oceaner av tid, men samtidigt har vi båda en tydlig målbild, vart vi ska och varför vi gör allt detta. Det här är priset, och målet är inflytt och firande av julen i det nya huset. Och ja, jag menar då julen 2012. Inget annat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *