Första spadtaget, dags för vår husdröm!

Så var det då äntligen dags. Nu har vi tagit första spadtaget och senare i veckan börjar vi spränga. Det känns så overkligt och så fantastiskt. David, vår grävare har nu tagit bort allt för att få en överblick av sprängbehovet. Det kom även en lastbil med grejerna till sprängningen. Jag har fortfarande väldigt svårt att visualisera hur det kommer bli, men det kommer bli bra. Där råder inga tvivel.

Imorgon ska vi åka och kolla när de spränger, det är ju lite extra spännande, tills man får fakturan skulle jag tro. Men just nu vill jag bara se det lustfyllda i att äntligen förverkliga flera drömmar. Drömmen att få bygga ett eget hus, att dessutom få bygga det i funkisstil och dessutom på landet i vackert skärgårdslandskap. Så vi njuter. Lilleman tycker dessutom att det är jättespännande med alla stora maskiner och WOW! är vanligt förekommande hos sonen nu. Nu börjar det även bli lättare att förklara för honom vad vi håller på med. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *