Leandersängen har fått ett sidoskydd

Leander juniorsängSå har vi äntligen fått hem sidoskyddet. Men det var en förfärligt dålig passform. Dessutom har designen ändrats, tycker även denna är snygg men kanske är det då det blev fel. För när sidan är färdigmonterad på sängen så sitter den ca 3 mm fel vilket gör att det blir en ful kant. Att färgen inte är helt jämt är väl väntat, vår säng har några år på nacken och har säkert solblekts. Men det här känns bra trist. Jag har kontaktat Bonti där vi köpte den och hoppas få eminent service. Det brukar de ju ge, men jag håller er uppdaterade på hur det går.

IMG_2404

Så här knasigt passar sidan på sängen.

 

 

 

 

 

1362579898_420-510x375Så här såg designen ut tidigare, men kan tänka mig att den nya designen hindrar att barnet fastnar med foten eller armen. Så det är nog bara positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *