En ny säng, i väntan på nya golvprover

Så väntar vi på ännu fler golvprover. Jag hoppas innerligt att vi kan få till golv från Holse & Wibroe då det är så fantastiska att ha att göra med och jag kan inte låta bli att tycka att de har klart snyggast golv, vi har ju ändå kollat igenom en hel del. Men vi får vänta och se, håll tummarna!

Sonens nya Leandersäng

Sonens nya Leandersäng

Under tiden vänder jag blicken mot annat och försöker lösa andra utmaningar vi har. Som minsta sonens vana att fastna i spjälsängen. Han lägger sig efter kortsidan, lyckas inte ta sig loss och sparkar tills fötterna glider mellan spjälskydd och madrass.

Men igår fick jag tag i en Leandersäng, den har ju runda hörn, så nu får vi se vad han hittar på i denna  vackra lilla skapelse. Det känns oerhört roligt att ha den, för jag kan inte säga annat än att den är vacker. Den verkar ju dessutom funktionell, både som spjälsäng, barnsäng och juniorsäng. Den gör sig oerhört bra i hans rum och känns väldigt mycket nättare än den rektangulära sängen vi hade innan. Tänk vilken förkärlek jag har till Dansk design, de gör ju så snygga saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *