rådjur

Vi väntar på vår

rådjurDet är ju en hel del arbete kvar på tomten, men inget vi kan göra förrän snön smällt och tjälen gått ur. Så vi får snällt vänta. Då är det alltid trevligt att se hur våra kära rådjur passar på att njuta lite av lugnet också. Innan vi drar igång omschaktning av mark, anläggning av handikapp/hjulvänlig uppfart från carport, anläggning av mur, trappor, utomhusbelysning, gräsmatta m m. Det kommer vara massor med jobb och då har vi inte ens kommit till altanbygget. Men men drömmen om hur det ska se ut när det är färdigt ger oss energi. Sen måste vi ju även ta tag i att måla carporten. Vi fick inte tillräckligt förmålad panel utan fick ta grundmålad för att hinna klart i höstas, så nu är det ytterligare målningsarbete som hägrar utöver sista strykningen. Inte helt skoj, men det är inte mycket annat att göra än att måla.

Vi inväntar även mer fix inne, framförallt jobbet med Stuv kaminen. Men jag hoppas vi får ordning på den inom kort. Den är ju så sjukt snygg att det vore kul att få ha den tänd snart. Men vi inväntar ny kamin och ny skorsten för att få till det rätta resultatet.

Under tiden njuter vi av solen så här på februaris sista dag. Snart borde väl våren få grepp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *