Byggmöte och full aktivitet i huset

Idag har vi byggmöte och det är full fart. Elektrikerna är här, VVS killen, 3 snickare, tillvalsansvarig, förman och så jag. Det byggs och diskuteras om vartannat. Själv sitter jag och antecknar vid fikabordet. Nästa gång jag tittar upp så har man börjat montera den stora skjutdörren till gästrummet. Jag skulle kunna sitta här hela dagen och titta hur huset växer fram. Idag är det stort köksfokus. Alla skåpstommar ska byggas in, vissa saker helt anpassas med inbyggnation och det är som ett gigantiskt pussel. Dörrar testas så att det inte skrapar i någonstans, nya diskussioner och det antecknas. Jag sitter och myser och låter hela skådespelet utspela sig. Det kommer bli så bra det här!

Vi har även hunnit planera all el för carporten och det känns verkligen som om det börjar nå sitt mål. Det är skönt att se att larmet och brandlarm är på plats och igång.

Lite då och då får jag frågor, vi diskuterar och sen händer något igen. Ute vräker snön ner och jag undrar hur jag ska komma hem igen. Men men jag sitter här och väntar in plogbilen så ordnar det sig säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *