utsikt sovrum

Bygget rullar på

Nu var det ett tag sedan vi skrev och det är mest för att livet rullar i ett rasande tempo. Bygget rullar på i bra tempo också och vi känner oss allt närmre målet. Jag är så imponerad av vår entreprenör och leverantör av hus. Snacka om att de satsar till fullo.

Vi hade ett fantastiskt bra byggmöte i onsdags med både arkitekt, förman, tillvalsansvarig, ansvarig projektledare, snickare och VVS/Ventilation på plats. Vi har en del utomstående punkter och vissa är jag mer oroad för än andra men jag hoppas vi får allt på banan denna vecka.

Dessutom hade vi första provtryckningen av huset i fredags. Enligt vår kontakt som genomförde provtryckningen brukar man satsa på att nå under 0,6 och passivhus ligger runt 0,3. Vi nådde 0,28 i första mätning, så det ska bli mycket spännande att se vad vi når när lite läckor som fanns nu fixas till. Det känns verkligen jättebra. Vi vet ju att slutfinishen på Egna Hus hus och hus byggda av Byggstruktur brukar vara väldigt bra, men man vet ju inte hur det står till på insidan så att säga. Så det känns ju verkligen fantastiskt.

utsikt sovrumVi slås fortfarande mest av utsikten när vi är i huset, men det är väl för att den blir så storslagen genom de stora fönstren. Men jag tycker även att det är extremt spännande att se hur vi kommer möblera och hur våra ytor faktiskt kommer att bli. Jag ser så fram mot inflytt om ca 2 månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *