Ett litet steg närmare, glöm inte målet!

20120904-202808.jpg

Vilken dag. Intensiva diskussioner och många telefonsamtal. När jag nu sitter hemma i stugan på kvällskvisten inser jag att det finns något fantastiskt med alla vi har runt oss i det här projektet. Alla brinner för det de gör. Alla är stolta över sina roller och vill göra ett bra jobb. Men ibland blir det ändå intensiva debatter och då gäller det att kunna enas igen. Hitta tillbaka till det gemensamma målet och hitta glädjen igen. Just nu verkar det fungera. Och det är faktiskt viktigast av allt.

Det känns som att vi bygger ett vackert och mycket bra hus. Kanske måste vägen dit få inrymma frågor, diskussioner, uppgivenhet och frustration också, inte bara varma känslor. Det viktiga är att värmen återfinns igen, när man jobbar vidare gemensamt. Just nu känns det som att vi är på rätt väg. Återigen har vi allas tålamod att tacka för att vi enas och kommer vidare. Jag tror på hela vårt team och håller fast vid målet. Vi vill alla se detta vackra hus byggt på vår fina tomt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *