Ny tapet i köket, lite Vildingarnas land!

Före tapetsättningNär man har en timme över så kan man ju passa på att göra om lite inne, när det regnar hela tiden och trädgården är blöt. Jag hade tänkt att vi skulle ha en betongliknande vägg i köket, men den blir nu i hallen istället.

Då var frågan vad som skulle få finnas i köket istället. När jag hittade denna tapet, Bellewood, på Rebellwalls behövde jag inte undra längre.rebellwalls Bellewood Färgerna passar perfekt med våra andra accentfärger och jag gillar känslan av att vara i Vildingarnas land.

Jag måste säga att den var rätt lätt att sätta upp. Den är dock rätt tjock som tapet och att sätta vid hörnet var inte helt enkelt. Sen är den rullad åt ena hållet och så hård att den vill hålla sig ihoprullad, så det var lite trickigt att undvika lim,  då det rollas på väggen först. Men i det stora hela var det enkelt.

Vi är jättenöjda med resultatet och vår kopparhylla kommer till sin rätt ihop med det sköna motivet och färgerna. Så nu gäller det bara att ladda för att göra om i hallen.

3 reaktion på “Ny tapet i köket, lite Vildingarnas land!”

    1. Hej Annica!
      Tack! Fästena är från Granit och är helt enkelt satta lodrätt istället för vågrätt. Sen har vi köpt en glasskiva på Bauhaus och små plasttossar, så att vi fick ihop en hylla av två galgstänger helt enkelt. Kul att du gillade den! Må så gott, varma hälsningar Annsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *