Ordning och reda, även hos en barnfamilj

Vi lider av ett ständigt kaos när det gäller barnens leksaker. Speciellt hos lilleman, som snart blir två, helt omedveten om städning.

Men så var jag inne på Habitatbord Habitat närbild här om helgen och såg denna lilla fröjd. Den finns i fler storlekar och färger, men till vårt gilla gästrum blev det bara en. Är sjukt sugen på att ha ett par på övervåningen också för att den sväljer grejer. Vips så är det ordning och reda. Barnen kan dessutom lätt ta upp grejer de vill ha, även om bara den stora har knycken att kunna stänga den. Men men, vi är så nöjda med denna. Att den dessutom kommer med ett bambulock gör ju oss bambufantaster extra lyckliga.

Rumsbild gästrumNästa steg i detta rum blir att bestämma vilken färg på soffan nya överdraget ska få. Men jag måste nog till Bemz för att känna och testa lite. För nu känner jag att det är dags för en färgklick, vi har ju alltid en svart klädsel också när vi känner för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *