Ett år i huset och äntligen alla högtalare inkopplade

Ibland drar saker ut på tiden. Mest för att livet rusar på och här har vi tusen projekt igång hela tiden OCH en ny liten familjemedlem i en redan rätt aktiv familj. Så högtalarna som ska sitta framme vid TVn har fått stryka på foten. Jag har retat mig på de små hålen i väggen och röran av sladdar. Men så kom min man på en briljant idé. Lite rokader i skåpen några nya fötter på möbeln, en ny dörr och vips så försvann alla grejer in i mediamöbeln, högtalarna kom på plats och ett år efter att vi flyttat in börjar huset se riktigt färdigt ut!

hötalare TV Känns fantastiskt! Vi har även efter år av väntan tagit tag i och målat om vårt skåp. Så om vi nu tyckte att allt är vitt här hemma…. men jag är faktiskt jättenöjd. Vårt skåp har alltid känts så stort, både som ekfärgat, svartlaserat och plötsligt som vitt blev det så litet och perfekt så. Rymmer massor gör det också, för det är ganska stort (ha ha!). Så nu sitter jag här och njuter, med tavlor äntligen uppe, skåp målat och de älskade högtalarna på plats. Tänk så stor skillnad de små detaljerna gör.

IMG_3747

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *