Gräsmattan – än en avlägsen dröm

GräsmattaVi har ju äntligen fått till jord och gräsfrö men tyvärr har inte vattnet kommit förrän nu. Då vi har egen källa ett par månader till så har vi inte vågat vattna, utan ställt hoppet till vädergudarna. De har dock enbart varit generösa med sol. Sol sol och mera sol. Men inget regn.

När daggen började bli kraftigare kunde vi sakta se lite hända. Men  nu har även regnet kommit och vi hoppas att det ska bli lite fart på tillväxten. Bara att se dessa små gröna strån se dagens ljus gör att mitt hjärta slår volter. Sonen står ofta och tittar och undrar när vi kan sparka boll. -”I vår ”, svarar vi och får en tung suck till svar. Längtar så till att se denna tomt med stora gräspartier. Det kommer vara en sådan stor skillnad mot det jorddamm vi haft i sommar. Men oh så tacksam jag är över att det varit en torr sommar, så vi slapp lervälling i alla fall. Sen blir det till att investera i en gräsklippare till våren, så får vi se hur lång tid det tar att klippa den här tomten. Det är stor skillnad mot förra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *