jordmassor

Dags för markarbete!

jordmassor  Nu har vi äntligen börjat få våra massor. Vi missade förra omgången men nu är det jord på bilarna och de är så välkomna till oss. Det ser så mycket ut på bilarna men sen när det landar på marken är det som en liten plutthög. Vill inte tänka på hur mycket som behövs för att få ordning på detta som vi ska göra för att få färdigt vår tomt.

Jag är så glad för alla som jobbar här ute med VA projektet, de är så bra att ha att göra med. NCC är ju vår kontakt just nu när vi får massor från grävandet, men även Roslagsvatten när det gäller själva inkopplingen är ju så supporterande.

Det är givetvis lite meckigt att bo härute när det är så stora grävningar som genomförs, men jag måste säga att jag tycker det funkar. Man får vara lite förstående, åka i tid och vara beredd på att vänta, backa, hitta mötesfickor osv. Men i slutändan får vi ju ändå kommunalt VA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *