sovrumsgardiner

Mörkläggningsgardiner på plats!

sovrumsgardinerSakta men säkert så börjar vi få ordning på gardiner. I vårt sovrum har vi fått upp fina mörkläggningsgardiner i en krämig eller champagneaktig ton. De ser mörka ut på bilden men är matchade med det lite gula och champagnliknande på bladkuddarna på sängen. De sitter på en Kirsch Skyskena, vilket är en väldigt nätt liten skena som ger ett mycket sobert intryck. Vi har fått hjälp av underbara Ann-Marie på AMIL. Hon är en fantastisk sömmerska och rådgivare. Hon har underbara tyger, men de är kanske lite dyrare än i de vanliga butikerna, fast då är det  också bara riktigt hög kvalité och kända märken. Så när man vill unna sig det där lilla extra och få till detaljerna så är det Ann-Marie vi går till.

På andra sidan rummet kommer det bli jordfärgade (lite mot choklad) draperier för garderoberna, de är klara men vi har inte fått upp skenan än. Hoppas vi kan fixa det i helgen. De draperierna kommer från bästa butiken med mycket färdigsydda gardiner men också tyger på löpmeter som jag känner till  – Linneskåpet i Sala. Deras sömmerska har sytt dem åt oss, snabbt som attan och till ett extremt fördelaktigt pris. Det ska bli så spännande att se allt på plats. Vi valde ett lite enklare tyg till denna lösning, men det som är så bra med Linneskåpet. De har många vackra tyger till ett vettigt pris som funkar toppen när budgeten begränsar. Att mixa AMIL och Linneskåpet är perfekt och vi får väldigt mycket för pengarna.

Vi inväntar också gardiner till vardagsrummet, som ska ha en lite speciell upphängning som jag hoppas verkligen kommer till sin rätt i det stora utrymmet. Där har vi gått med AMILs tyger och unnat oss något lite extra. Så jag återkommer med fler bilder när både garderobsdraperier och vardagsrummet är klart.

2 reaktion på “Mörkläggningsgardiner på plats!”

  1. Hej! Får jag fråga om gardin? Undrar om vilken färg är den på bilder? Var har ni köpt ? Kan man betälla på nätet?

    Med vänlig hälsning

    1. Hej!Ledsen att jag inte svarat, av någon anledning har jag inte fått kommentarspåorna under sommaren. Gardinen är cremevit. Går inte att beställa på nätet men finns som det står i inlägget hos AMIL. Finns massor av färger av detta tyg så du hittar säkert något som passar om du inte redan handlat nu när jag svarar så sent. Än en gång. Ber om ursäkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *