utsikt

I väntan på hantverkare

Nu när vi flyttat in så är det mycket som ska slutfixas. Det största jobbet är att få ordning på vår fantastiska Stuv kamin från Eldoform. Det hoppas jag snart är på banan. Vi får än så länge stort stöd i det som ska ordnas så det känns väldigt hoppfullt, jag är säker på att det blir precis som vi önskar med rätt skorsten och allt.

Idag inväntar jag att få ordning på det som VVS killen ska fixa, det är en del, riktigt hur stort är svårt att säga men förhoppningsvis bara små injusteringar. Men det får vi se när han är på plats. Det har blivit en del väntan och jag har passat på att jobba hemifrån och fått mycket jobb gjort. Det är lätt att vara produktiv med den här utsikten

utsikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *