carport från huset

Carporten börjar arta sig

carport från vägNär vi beslutade att bygga så visste vi att vi ville ha en carport. För att spara lite pengar bestämde vi oss för att bygga den själv, fast med byggsats. Så nu har maken, min far och svärfar kämpat med denna under hösten, ett vuxenlego skulle man väl kunna säga. Det har inte varit helt enkelt, vi har fått göra lite förändringar på stommen för att få det att funka, men det har ändå gått bra.

För varje helg som gått har vi sett hur bygget går framåt och nu ser det riktigt lovade ut. Själva carporten består av ett rymligt förråd på 14 kvm och två rejäla bilplatser. Den känns väldigt rymlig och jag räknar kallt med att vi även kommer kunna få in våra cyklar under tak.

Än har vi en del kvar, men vi inväntar material, så till helgen blir det kanske lite mer jobb annars får vi vänta tills allt kommit för att slutföra. Det känns fantastiskt att se allt mer helhet på hela tomten. Runt carporten ska vi anlägga en mur av stockar, men den väntar vi med till våren för att stockarna ska hinna torka och för att marken ska få stabilisera sig lite.  carport från huset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *