gjuten grund

Idag hände det – en gjuten grund

gjuten grundTänka sig som vi väntat. När jag först kom till tomten såg allt ut som vanligt och jag tänkte, ”vad har hänt nu?”. Jag klev ur bilen och gick upp för slänten till byggplattan. Men så när jag tittade över kanten såg jag. Den spegelblanka ytan, den vackra betongen, äntligen har det hänt. Vi har gjutit vår grund. Kanske låter det simpelt för många, men för oss är detta helt magnifikt. Som vi längtat. Nu kan vårt bygge äntligen rulla vidare.

Om jag kommer uppleva varje ny utveckling lika euforisk som jag gjorde dagens framsteg så kommer detta bli en fantastisk resa. Varje motgång kan tröstas med denna känsla som jag fick i kroppen idag. När jag fotat grunden vände jag mig om. Solen gassade starkt, luften var sval och hög, himlen totalt blå. Jag tog ett djupt andetag och tänkte ”Nästa år vid den här tiden står vårt vackra hus majestätiskt bakom min rygg och blickar ut över denna vackra vik.” Jag hörde mig själv fnittra till. Lycka!Utsikt på hösten

2 reaktion på “Idag hände det – en gjuten grund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *