Det närmar sig gjutning… eller?

Just som jag skulle sätta mig och skriva att nu är det dags för gjutning så får jag ett samtal från vår KA. Han har varit ute och kollat på plattan och är inte nöjd. Så jag skriver inget om gjutning eller hur underbart det är att komma vidare i processen. Jag tänkte istället skriva lite om tålamod.

För jag inser att denna process är en kamp om tålamod. Både för oss men även för alla andra parter i processen. Vi är nog inte de enklaste kunderna. Vi har bägge tungt kontrollbehov. Att då hålla på med ett projekt som man inte kan så mycket om, så blir man kanske lite utmanande ibland. Men det är ju bara för att vi vill att det ska bli bra.

Men också tålamodet med att försöka få alla parter att kommunicera, förklara, enas osv. Som tur var finns det ju regelverk och riktlinjer att följa så jag hoppas vi kan hålla oss i dem och navigera rätt.

Så jag tar en latte och lugnar nerverna och tänker att jag kommer se tillbaka på detta som en liten vägbula när jag dricker min latte på altanen nästa sommar. För det är inget jag kan göra åt det, jag kan bara förlita på att min leverantör levererar. Djupandas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *