Grunden börjar ta form

Häromdagen efter en dags sprängning och bortforsling av sten och fyll började vi äntligen se vad som kommer bli grunden till vårt hus.

 

 

 

 

 

Igår när vi gjorde vår dagliga inspektion av huset med obligatorisk bad och lek på den fina badplatsen i området så är nu arbetet i full gång med grunden. Grundmattan lagd, fylls på med makadam/grus och paddas för glatta livet. Ser så enkelt ut när man ser någon annan göra det som kan.

Tomten ser så otroligt mycket större  och plattare ut nu när vi både tagit ner träd och sprängt bort en de stenar som var i vägen. Härligt att se inför nästa års arbete med att få fram gräsmatta, och givetvis den obligatoriska altanen. 🙂

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *