Fortfarande inte kompletta handlingar

Vi kämpar på med det sista för att uppnå den magiska punkten att vi har kompletta handlingar. Tydligen saknas fortfarande vissa höjdmått för tomten. Men jag är hoppfull. 🙂

David vår arkitekt kämpar på och jag ska snart springa ut och skriva ut på en bra skrivare hos ett tryckeri och posta igen. Skam den som ger sig.

Annars känns allt toppen. Det känns fantastiskt att vara igång och jag drömmer om vårt fina funkishus varje natt. Det är så avlägset ännu, men i drömmen går jag runt på vårt fina bambugolv och lagar mat i det stora öppna köket. Skjutdörrarna till altanen står öppna och fåglarna kvittrar. Jag hör någon båt köra förbi och sonen som busar runt ute i trädgården. ÅHHHH så jag längtar!

Det är de där drömmarna man får hålla fast vi sen, när något börjar strula. För jag har ingen illusion om att detta ska gå smärtfritt. Men det känns fantastiskt. Jag ska se om vi kan få upp lite ritningar och så, jag vet att ni är några stycken som är nyfikna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *