Bambugolv valt, hoppas jag.

Nu har vi fortsatt fixa med vårt golv. Ledsen att behöva berätta men vi får inget svar längre från Linoleumkompaniet, så vi har sluta jobba med det spåret. Men ingen fara och färde. Vår otroligt trevliga leverantör Holse & Wibroe, har inte lämnat oss i sticket under hela denna process, utan snarare visat ännu mer vilket engagemang de har i sina kunder. Jag är så fascinerad över deras kundvård och fokus på att hela tiden hitta lösningar. LOVE!

Holse & Wibroe Vitt mattlackat

Holse & Wibroe Vitt vitoljat

Så nu hoppas jag att vi kan få avslut och att vi får vårt golv installerat någon gång i april. Nästa vecka börjar Tungel Byggare att riva i Isacs rum för att se vad som är fel på underlaget. Vi håller tummarna att det är lätt att åtgärda så att det inte blir en alltför tuff resa för alla parter.

Jag måste även skriva lite om Bostadsgaranti. Jag gör det fortfarande med försiktighet, jag har så svårt att lite på försäkringsbolag, och jag är förvånad över hur bra Bostadsgaranti har varit att göra med. Eller deras utsedda kontakt, för han jobbar inte på själva Bostadsgaranti vad jag förstår. Så hela processen/organisationen är något förvirrande. MEN det viktiga är att jag tycker vi har haft konstruktiva diskussioner. Så jag hoppas det fortsätter, oavsett vad vi hittar när vi river. Det är ju helt klart nervöst.

Men just nu så gläds jag åt golvet. Det är oerhört vackert. Nästan lite kola färgat. Återigen ett vitt mattlackat golv, men med en annan underton, mer åt karamell och med de där underbara ränderna som vi bara älskar. Så nu hoppas vi att detta går i mål.

2 reaktion på “Bambugolv valt, hoppas jag.”

  1. Hei!
    Er dere fortsatt fornøyde med gulvet? Vi tenker på gulv fra h &W. Hva heter gulvet?
    Mvh Marte, Norge

    1. Hej Marte!

      Vi är mycket nöjda med golvet. Det åldras fantastiskt. Om jag inte missminner mig så har vi Bambusplank vitoljat. Det är hellimmat på betongplattan och skruvat på övervåningen. Vi använder vit golvsåpa som rengöring, fungerar utmärkt. Klarar slitage mycket väl. Hoppas ni blir nöjda med era val. Varma hälsningar Annsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *