Vardagsrum

Golvprojektet fortsätter

Nu har vi haft ännu en runda av möten på plats i huset. Än så länge fortsätter som sagt Bostadsgaranti att vara oerhört trevliga och diskussionerna känns bra. Tyvärr har det blivit tydligt att man har gjort fel med golvläggningen i vårt hus och att vi har problem med underlaget på övervåningen så det kommer behövas en åtgärd. Det är nu planerat till april/maj. Tyvärr täcker inte försäkringen extra kostnader så som utflytt, extraboende, magasinering av möbler osv osv. Surt, men samtidigt har vi inget annat val än att att genomföra åtgärden så att vi i slutänden får ett hus som är korrekt byggt och som håller över tid. Tids nog så ligger här fina, hela, stabila bambugolv.

Våra kära danska vänner på Holse & Wibroe fortsätter att vara oerhört engagerade. Jag förstår deras frustration för detta handlar om att man inte följt läggningsanvisningar och gjort ett undermåligt arbete, men det får konsekvenser på deras fina bambugolv. Men nu hoppas jag att vi kommer göra allt rätt, då golvläggarna denna gång blir just golvläggare och de får full support från danskarna om hur detta ska göras. Jag vet inte om jag är färgad av att ha jobbat i Danmark och har många goa vänner där, men jag är så imponerad av denna leverantör. Under tiden njuter jag ändå av vårt hus och tänker att tids nog så blir allt klart och korrekt gjort. Uppenbarligen spelar det ingen roll hur mycket research man gör i byggbranschen, har man otur så går det åt pipan ibland i alla fall.

Men skam den som ger sig och det är lika bra att försöka ha en positiv attityd, det gör det hela lite lättare.

Vardagsrum

Vardagsrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *