Höstbrasa

En brasa i höstmörkret, en sådan milstolpe!

HöstbrasaFör alla som följt oss här eller privat så vet ni vilket projekt det har varit att få till kaminen vi blev kär i hos Eldoform. Så nu när höstmörkret kryper på och löven faller i regn och blåst känns det underbart att tända en brasa. Kaminen ger ifrån sig mycket värme och vi får elda försiktigt. Men det ger ju också den mysigaste av brasor när det brinner lite i taget. Sonen sitter och njuter och säger hur skönt det är att äntligen ha eld. Vi kan inte annat än att hålla med. När vi startade denna resa hade jag aldrig trott att en kamininstallation skulle bli en sådan utmaning och vi är så tacksamma för Mariebergs som fixade det till slut. Så ikväll njuter vi av vår fina Stüv 16 Cube, den snyggaste av kaminer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *