Muren klar!

stödmur

stödmur

Det har gått i ett i sommar med en hel del familjesaker som fått mer utrymme än projekten bitvis. Men samtidigt tog också projekten en väldig fart under vissa perioder och i rask takt gjorde vi klart muren. Vi fick hjälp av vår underbara grävare David att fylla igen bakom muren.  Så det gick fort att få det klart när maken och far min gjort hästjobbet att bygga upp muren. Men nu står den där, väl förankrad med u-balkar och cement, med platonmatta som stödmur bakom carportskydd och sedan lager av grus och jord upp till marknivån. Utrymmet blev jättebra runt den och det blir perfekt för att kunna ställa undan cyklar, skottkärror och annat. Nu ska vi bara fixa gångarna på vardera sida. Jag har till och med hunnit att plantera den efterlängtade lavendeln. Så det känns alldeles fantastiskt och det ska bli spännande att se stockarna åldras och sakta gråna och smälta in i naturen.

 

2 reaktion på “Muren klar!”

 1. Hej!

  Var köpte ni stockarna till muren?
  Har företaget en hemsida? Eller har ni deras telefonnummer?

  Mvh
  /Per

  1. Hej Per!

   Det är timmerfabriken.se som levererat stockarna och även stockbänken vi har haft med här på bloggen. Det är min fars företag i Bergslagen och du når honom på 070-6490224 och han heter Lennart Klaar. Lycka till med ert stockbygge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *