Färdig kamin

Mariebergs Kakelugnsmakeri, vår räddare i nöden!

Färdig kaminVår kamin har ju varit en utmaning från början till slut. När det stod klart att Tätarna som installerat den från början, och misslyckats grovt, inte tänkte göra jobbet så som det var beställt och korrekt installerat så fanns det ingen annan väg än att ta in en annan part. Vi vände oss till Mariebergs kakelugnsmakeri. De är installatörer av Stuv kaminer och välrenommerade.

Redan från första början märktes deras engagemang. Bara att titta igenom offerten visade på proffsighet. Allting ordentligt uppspaltat, tydligt utskrivet vad som skulle göras steg för steg. De var även på besök för att kolla igenom allting och säkerställa att de verkligen kunde ta sig an allting.

Väl på plats gick allt som en dans. De la ut skydd för att kunna gå och jobba i huset. De upptäckte snabbt alla felaktigheter från den tidigare installationen och de betade av problem efter problem så att kaminen blev korrekt installerad. Dessutom var alla supertrevliga. Vi har en del fix att göra som är på vår lott innan allt är helt klart men vi är så lyckliga över att vi har en hel kamin, med rätt skorsten, korrekt installerad med rätt storlek på takhål och en korrekt ytterskorsten.

Att dessutom få stödet från och få jobba med Mariebergs personal har varit en ren fröjd. De är verkligen super! Det har gått fort och enkelt. Vi är så lyckliga nu när den äntligen står här. Nu inväntar vi dåligt väder så vi får anledning och elda också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *