köksö

Det är de små sakerna som gör det! 3 cm gör skillnad

köksöIdag har vi tagit tag i en sak som stört oss sedan vi flyttat in. Vår ena köksö står snett. Den är vriden 3 cm vilket gör att något känns off i köket. Kan tyckas som en skitsak men både jag och min man har verkligen retat oss på att köket känns snett. Så idag tog vi tag i det. Vi tömde ön på porslin och lådor och började putta. Till slut lyckades min man flytta den så att den nu står rak. Sen i med allting. Tur att den inte var fastskruvad.

Men det kändes genast mycket bättre så fort vi kunde se att den stämmer i mått och med golvbrädorna. Det är sådana små saker som kan reta gallfeber på en när man flyttar in i ett nytt hus. Allt är så fint och bra men något känns off. Men nu är det fixat!

2 reaktion på “Det är de små sakerna som gör det! 3 cm gör skillnad”

  1. Bra jobbat! Hoppas ni kommer kunna ”bo in er” nu, det är ett väldans fint hus ni fixat! 🙂

    1. Tack Fanny! Det känns fantastiskt. Nu är det ju mest fix och trix, sen hela trädgården. Men det är ren njutning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *