Övervåning

Äntligen!!!

Nu har vi äntligen fått vårt slutbesked och kunnat flytta in i huset. Det är en del kvar att göra med slutförandet, men nu är vi i alla fall inne. Vi är så glada och det känns fantastiskt att vi kommit så här långt. Nu får vi vänta till snö och tjäle är borta för att göra klart marken och nå fullständigt slutbesked. Det har verkligen varit en resa att bygga hus. Resan blev långt ifrån vad som var tänkt, med väldigt mycket mer tid då vi saknade projektledning och annat ledningsstöd som var utlovat enligt avtal. Så vi har levt på bygget i 6 månader mer eller mindre. Men nu är vi i alla fall inne.

ÖvervåningNu får vi gå in jobbet med att packa upp kartonger, sätta upp gardiner osv. Så nu kan vi äntligen börja skriva igen om alla äventyr. För nu börjar nästa fas på resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *