Ugnsfix

Ugnar flyttade och fixade!

UgnsfixIdag hade jag något av ett halleluja moment på bygget. På morgonen hade vi byggmöte och gick igenom lösningen för ugnarna. Jag kände redan innan jag sett slutresultatet att jag är så tacksam för våra byggare. När jag sen kom tillbaka efter att ha hämtat på dagis så ville de att jag skulle komma in och kolla på något. Vips så var det fixat! Nu har vi bra arbetshöjd på ugnarna och en liten hylla för plåtar, tabletter eller brickor.

Så även om det blev lite tokigt har vi lyckats göra det bästa av situationen och fått till allting. Dessa byggare är så duktiga och jag fattar inte hur de lyckas hålla sån finish på allting. Oerhört roligt och upplyftande. Nu är snart hela köket installerat och vi väntar bara på att allt ska kopplas in med VVS och ventilation. Det känns ju helt makalöst. Tänk snart står jag där och lagar mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *