spottar sovrum

Spotlights och eluttag är snart färdiga

spottar sovrumIdag har vi varit och kollat in huset och ställt in lite mer grejer för installation. Det är så fint! Nu börjar elektrikerna bli klara så spottarna har installerats, det är några rum kvar som inte är färdiga för elinstallation. Det blir så mysigt ljus av spottarna och jag måste säga att Niclas, vår tillvalsansvarige verkligen gett förslag som höjer slutresultatet.

Vi har valt en mix av djup tinlagda spottar för vår walk-in-closet (som är lite special eftersom vi väljer att bara ha ett draperi istället för vägg och dörrar för att få mer rymd. Men jag tror det kommer bli riktigt snyggt och belysningen känns verkligen lyxig i detta lilla utrymme.

På andra ställen har vi valt stora riktbara spottar som sitter två och två. Nu har de ännu inte riktade men jag tror vi kan få till riktigt fin belysning med dessa. Vi har ju även vackra lampor som ska komplettera över bord och soffgrupper osv. Det är så spännande att vi kommit så långt.

Idag fick vi även se huset upplyst ute. Vilket lyft! Fasaden blir jättevacker och jag ska snart komma ihåg att fota av det också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *