Arbetet rullar vidare

Jobbet går vidare med köket. Skivorna är nu kapade men inte installerade. Jag ska ta tag i att hitta vilken ytbehandling som blir bäst. Vi vill ju behålla ytan ljus, likt golven, så det gäller att hitta en olja med vitt pigment i som blir bra. Nu har man även fått in lite vitvaror och så, så jag ska försöka ta nya bilder idag.

Elektrikerna har kört på för fullt så nu är spottar installerade nästan överallt och de ska snart ge sig på högtalarna. Även tvättstugan och hallen har nu kommit vidare, så det finns ett vackert klinkergolv lagt och man börjar bygga upp inredningen bit för bit. Det som fortfarande inte kommit så långt är badrummen. men nu har man i alla fall börjat med att flyta golven, så nu kan ju jobbet rulla på. Huset ska stå färdigt den 8 januari och det ser ju faktiskt riktigt lovande ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *