Fönstren i överallt, bygget går stadigt framåt.

Nu har alla fönstren kommit i och det ser fantastiskt ut. Det är så fascinerande hur färdigt huset plötsligt ser ut. Man får tänka på att det är 3 månader kvar till inflytt och att inget invändigt klart. För just nu känns det som att så fort dörren har kommit kan vi flytta in.

Vi är dessutom så nöjda med färgen på huset, en färg vi fick rekommenderade av Egna Hus. Tycker även att det blev mycket snyggt med samma färg på fönsterramarna. Det ser så rent och enhetligt ut och alla detaljer, så som hörnen på huset, gör mig lycklig. Enkla smala hörnbrädor som förstärker funkisupplevelsen. Jag blir mer och mer kär i huset för varje gång jag ser det.

Det är så mäktigt att se de stora fönsterpartierna på framsidan och hur trädgården speglas i glasen. På nedervåningen har vi ju dessutom två stora skjutpartier som kommer göra somrarna underbara. Längtar så till altan är på plats och vi kan öppna upp hela vardagsrummet och bara kliva ut.

Det ska bli oerhört spännande att se hur det invändiga nu utvecklas och gud så jag längtar till inflytt. Jag är mer än less på stugan, men det kan vara regnet också. Jag tror dock att regniga dagar kommer kännas helt ok inne i vårt nya hus och att vi mer än gärna stannar hemma och myser.

2 reaktion på “Fönstren i överallt, bygget går stadigt framåt.”

  1. otroligt kul att se. nu är nästan hela fasaden intakt. bara lite småpiff. Däremot är det mycket kvar på insidan, men det går fort fram där också. Imorgon möte med elektrikern för att gå igenom alla uttag, dimrar, spotar, högtalare mm. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *