Huset från sjösidan

Vi blev så glada när Micke, en förälder från sonens dagis, skickade oss vackra bilder från när han varit ute och paddlat. Det är så kul att se vårt hus från sjösidan. När huset kommer få sin gråa färg så kommer det knappt märkas. Det som är så häftigt är att vi ser vattnet så bra från hus och tomt men från sjösidan syns vårt hus knappt. Känns underbart med tanke på hur stora fönsterpartier vi har och det sista vi vill är att känna att vi sitter i ett akvarium som alla ser in i.

Jag blir dessutom helt kär i området, med sin vackra omgivning och uppenbarligen fantastiska människor. Tack Micke för att du tog dig tiden och besväret att fota och skicka till oss. Jag fattar ju inte ens hur man håller balansen i en kajak så att dessutom fota från den är stort i mina ögon. 🙂

En reaktion på “Huset från sjösidan”

  1. Så lite så =) Du får komma förbi och provsitta kajaken, nu är rätt tid då vattentemperaturen ger den motivation du behöver för att hålla dig på rätt köl =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *