Paketet inslaget

För drygt en och en halv vecka sedan var det svårt att fatta att vi nu äntligen hade en gjuten grund.. Och nu har vi inte bara det, utan en härligt inslagen present. 🙂

Idag spikade vi äntligen hela tillvalslistan och tog givetvis en tur förbi tomten och huset för att titta till vårt lilla äventyr.

 

 

 

 

 

Ganska likt. Nu är vi på god väg.

 

Fortfarande väldigt svårt att fatta hur allt ska få plats inne, utan innerväggar så ser det så litet ut..Men när man börja se hur glasväggen ut mot altanen kommer se ut från soffgruppen, framför spisen..då kan man inget annat än att le.

Nu blir det bara som vilket ivrigt barn som helst inför julafton, att försöka hålla sig till januari.

Svårt, mycket svårt….

4 reaktion på “Paketet inslaget”

  1. Paddlade förbi nedanför idag och kikade från sjösidan, ser bra ut. Jag gillar hur huset gömmer sig lite bakom tallarna och inte dominerar. Blir än bättre med den mörka fasaden framöver =)

    /Nicodemus och Hectors pappa

    1. Vad kul att höra Micke! Det är precis så vi vill ha det, för från vägen så tornar huset upp sig lite, men vi hoppas det ska smälta in sen. Ska bli kul och välkomna er att se insidan sen när det är klart!

  2. Rackarns va fort det går helt plötsligt! Har ju inte kommenterat förloppet ännu men tittar in titt som tätt och kollar läget, så skoj att få ”följa med” ! Hur går det i stugan annars?

    1. Visst är det underbart att se! Det går bra i stugan, men vi har extremt fokus på målet, för nu börjar det blir mörkt och kallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *