En ny kamin på önskelistan

Vi hade planerat att ha en insatskamin som är inbyggd. Men vi har inte varit hundra, det kan lätt blir lite övermäktigt med vinklar, vrår och en stor hög spis. Dessutom är de riktigt fina, med mycket glas, sjukt dyra så vi hade satsat på en enklare variant. Men sen hittade min man något annat i en tidning, och veligheten tog över.

Så vi åkte till Eldoform och tittade på ett alternativ till kamin i vårt hus. Det maken sett var deras Stüv 16 cube som såg riktigt snygg ut i tidningen. Det blev inte bättre av att se den i verkligheten. Sjukt ha-begär. Den är snygg och stilren och har enorm glasyta så jag tror den är fantastisk på plats. Inga synliga handtag, helt enkelt fantastisk. Jag gillar tanken på att frångå planen på att mura in. Även om Stüv ligger högre i pris, så vi vet inte riktigt hur vi ska få ihop kalkylen, men jag hoppas vi hittar ett sätt.

Den kommer dessutom med riktigt smarta hyllor/lådor som man ställer under. Vips så försvinner tändare, tändkutsar och allt det där man har runt kaminen. I like!

Hela upplevelsen att vara hos Eldoform var härlig. Ni som känner mig vet hur mycket jag tycker att just känslan och upplevelsen i att göra ett projekt är själva grejen och att det ofta får vara avgörande när jag bestämmer mig för vilka jag vill samarbeta med. Det ska liksom vara kul att ta sig igenom slitet av ett projekt, oavsett om det är jobb, ett hus, trädgårdsanläggning, shopping –  you name it!

Det är jättekul att åka runt och fixa dessa detaljer, det gör liksom drömmen mer sann. Behövs verkligen nu när vi sitter i en sommarstuga, i lätt höstlikt väder med lite rå kyla som börjar kännas.

Men vad tycker ni om denna kamin? Är det bara jag eller är den fantastisk?

 

Bild från Eldoform.se

 

 

2 reaktion på “En ny kamin på önskelistan”

  1. Gud så snygg! Och fantastiskt praktiskt med förvaringen. Tändstickor och annat småplock är inte snyggt och med barn är det ju guld att kunna stuva undan snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *