Knallen innan sprängning

Före och efter sprängning

Idag har vi som sagt sprängt. När vi kom tillbaka till tomten vid halv tre idag så var det redan klart. Det hade tydligen åskat och blixtrat en del, så det var inte helt enkelt. Men nu är det klart och återigen så ändras upplevelsen på tomten. Det är en så häftig process.

Vi försöker ta lite olika bilder för att kunna visa hur området ändras. Här nedan kan man se den hela knallen och sen hur det ser ut när den är söndersprängd. Det gick fortare än planerat att spränga, då vi inte hade så mycket som vi trott som skulle bort. Hela rörgraven gick att gräva utan sprängning och dessutom är jorden perfekt för att sedan kunna läggas ner igen. Så det känns fantastiskt att vi gör sådana framsteg.

Knallen innan sprängningknallen efter sprängning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *