Golv – bambu?

Vi är ju i fasen med att göra alla val i vårt vackra funkishus och det är inte helt enkelt. Jag har siktet inställt på bambugolv, som jag tycker är så vackert. Det ska dessutom vara hårt och tåligt, vilket är toppen i vår familj med barn och en hund som ofta hälsar på. Men bambugolv är heller inte helt vanligt så det är svårt att hitta information om eventuella problem.

Just nu vill jag mest få hem varuprover på både golv och köksskivor så att vi kan se lite bättre hur bambu skulle göra sig i ett funkishus. Om det inte blir det vet jag inte vad vi ska välja, kanske ask?

20120418-171455.jpg bilden är från vår tilltänkta leverantör

2 reaktion på “Golv – bambu?”

  1. Vi har kompisar som valde ask till sitt förra hus, dvs. de hann bo med det ca 6 år innan de flyttade. Första åren, kanske två, var det jättesnyggt men sedan gulnade jättemycket och den där ljusa snygga färgen var ett minne blott. Mot slutet såg det mer ut som ett furugolv. Kanske beror på kvalitet mm. men i alla fall… Lycka till!

    1. Åh tack för input! Vi är nog rätt bestämda på bambu och gillar tanken att det ljusnar med åren och inte ska gulna. Skulle ju bara vilja höra det även från någon som haft bambugolv några år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *