Ett steg närmare målet

Idag har det varit en hektiskt dag, men det gör ju att man känner sig levande. Efter jobbet idag fick jag chansen att sitta ner med vår KA ansvarige, Hans Blinck. Det kändes verkligen toppen. Hans är erfaren och rutinerad och hade direkt lite kommentarer för oss att betänka, men också en trygghet som kändes bra. Han peppar mig att se möjligheterna och inte bara drunkna i oro, vilket jag lätt gör när det gäller hela denna byggprocess.

Men jag känner verkligen att det är roligt och spännande, mitt bland alla nerver. Imorgon är det dags för att få in allt till kommunen. Känns jättehäftigt. Sen är det bara att vänta och se vad kommunen säger, men jag tycker hittills att dialogen varit jättebra så jag är vid gott mod.

2 reaktion på “Ett steg närmare målet”

 1. Hej,

  Vi ska bygga hus i Täby och letar nu KA. Ser att ni har hållit på att bygga ett tag. Är ni fortfarande nöjda mer er KA? Kan ni rekommendera honom?
  mvh

  Therese

  1. Hej Therese!

   Vi har ju en hel del arbete kvar på just de delar som gäller KAns arbete, men jag måste säga att vi är oerhört nöjda över att Hans är engagerad utöver bara pappersarbetet. Jag får känslan att han verkligen vill gå på djupet i sin leverans och det tror jag inte är helt vanligt längre då den nya bygglagen har större fokus på pappersarbetet vad jag förstår, men jag kan ha misstolkat förändringarna i bygglagen. Jag tycker absolut att du ska prata med Eneeco och se om ni gillar dem. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *